Skip to main content

Kies jij ook voor Zonnepanelen?

Bij Zonnekwaliteit bent je aan het juiste adres!

  • Aangesloten bij het garantiefonds

  • Binnen 5 weken geïnstalleerd

  • 100% achteraf betalen

  • 7 dagen per week bereikbaar

Gratis Dakscan en Offerte

Alleen de beste kwaliteit voor jouw dak

Jouw partner in zonnepanelen

Adviesgesprek voor zonnepanelen

Gratis Advies & Dakscan

Bij het laten installeren van zonnepanelen komen best veel dingen kijken. Wij snappen dan ook dat je hier vragen over hebt. Daarom krijg je standaard een gratis adviesgesprek van ons. Hierin leggen wij jou precies uit hoe het proces gaat verlopen en geven wij jou advies over de aanschaf van zonnepanelen. Ook kun je al jouw vragen stellen, onze adviseurs zijn experts op het gebied van zonnepanelen.

Veel voorkomende vragen

Veelgestelde vragen over de installatie

Wat is jullie levertijd?

Bij Zonnekwaliteit onderscheiden we ons niet alleen door onze uitstekende service, maar ook met onze levertijd. Waar andere bedrijven een levertijd van 12 weken hebben, is deze bij ons maximaal 6 weken. Dit komt doordat we grote voorraden hebben en veel energie steken in het werven van ervaren monteurs.

Hoe lang duurt de installatie?

Gemiddeld duurt een volledige installatie, inclusief binnenwerk van de elektricien, niet langer dan een halve dag. We snappen dat u niet alle tijd heeft, daarom zorgen we altijd dat de monteurs op tijd aanwezig zijn om de klus te klaren. De monteurs gaan pas weg als alles vlekkeloos werkt.

Hoeveel jaar garantie krijg ik?

Je krijgt altijd 20 tot 25 jaar garantie, afhankelijk van welk merk zonnepanelen je aanschaft. Naast de garantie van de zonnepanelenfabrikant krijg je er ook nog eens garantie van Zonnekwaliteit bovenop.

Zonnepanelen Monteur

Ben jij er klaar voor?

Vraag een gratis offerte aan en ontdek hoe jij kunt besparen.

© 2024 Zonnekwaliteit. Webdesign by IQ Script