Skip to main content

Ervaringen van klanten 

Ontdek wat onze klanten vertellen

Van begin tot eind zijn we geweldig geholpen door Patricia en Alex van Zonnekwaliteit. Van duidelijke offertes met verschillende opties (A kwaliteit en een wat meer budget oplossing), binnen 15 minuten op de mail en Whatsapp. Kundig advies in hoeveel panelen er paste op ons huis en hoe deze het beste geplaatst konden worden. Ook hadden we voor zowel de schouw als tijdens de installatie hetzelfde team.

DirkHaarlem

Door het doolhof van zonnepanelen aanbieders 4 offertes aangevraagd. Na selectie heb ik gekozen voor zonnekwaliteit. Het deskundig advies, de uitgebreide rapportage, de prijstelling en de levertijd hebben mij doen besluiten voor dit bedrijf te kiezen. De installatie was super. Precies op tijd, vakkundige lui en de nodige uitleg voor het gebruik o.a. voor de app. Kortom een aanrader!! Subliem!!

MarcoRijnsburg

Het traject van informatie en offerte was erg prettig. We hebben snel besloten met dit bedrijf in zee te gaan en dit bleek een heel goede keuze. De installatie van de panelen op het dak ging snel en efficiënt. Opvallend is dat de monteurs zeer vakkundig zijn en heel netjes werken. De follow up van het bedrijf is ook erg prettig nadat de installatie is voltooid is contact met ons opgenomen met de vraag of we tevreden zijn. Wij hebben dit bedrijf met overtuiging een 10 gegeven!

PietNieuwkoop

Het installatieteam van Zonnekwaliteit was zeer professioneel en efficiënt. Ze kwamen op tijd en gingen meteen aan de slag. Binnen 40 minuten waren de zonnepanelen keurig geïnstalleerd, zonder gedoe of overlast. Ze legden me geduldig uit hoe alles werkte en beantwoordden al mijn vragen. Aanbeveling: Als ik het overnieuw zou kunnen doen, zou ik zonder twijfel weer voor zonnekwaliteit.nl kiezen. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen in elk opzicht.

AnitaAmsterdam

Ben jij er klaar voor?

Plan een advies gesprek in met Zonnekwaliteit en ontdek hoe jij kunt besparen.