Skip to main content
Binnen 1 werkdag je offerte
Offerte
UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 43 recensies
De gehele procedure, vanaf offerte tot eind afhandeling (plaatsing panelen, aanmelden energieleveren.nl) zijn prima verlopen. Totaal niks op aan te merken. Enthousiaste en deskundige medewerkers. Zonnekwaliteit zal ik zeker, in voorkomende gevallen, bij anderen aanbevelen. Prima bedrijf.
Chris Teepe
Chris Teepe
Begin September ene Jalal aan de lijn gehad over de airco's, dit resulteerde in een demo aan huis. Mijn vrouw en ik hebben nog nooit meteen beslist om iets aan te schaffen, maar wat waren wij enthousiast door deze jongeman. Goed verhaal, duidelijke uitleg, en woord bij daad. De 5 units zijn super netjes opgehangen, de monteurs waren vriendelijke en snel. De nazorg was ook heel fijn. ZONNEKWALITEIT zeker een aanrader, niet de goedkoopste, maar je krijgt er wel wat voor.
Jeanpierre
Jeanpierre
Zonnepanelen zijn snel geplaatst. Communicatie is goed en vriendelijk. Aanrader!
Kim Zwart, de
Kim Zwart, de
De installateurs waren behulpzaam, hardwerkend en vakbekwaam. (Installatie op een pannendak)
LN Products
LN Products
10 Trina solar 440WP panelen genomen met de hybride omvormer van Growatt. Gekozen voor Zonnekwaliteit omdat ik maar 10 panelen kwijt kon en hier werd de hoogste opbrengst aangeboden ivm het hoge wp van de panelen.
Mariella Ljubic
Mariella Ljubic
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Meerdere offertes gehad die mijn micro omvormers aanraadde, na duidelijke uitleg van Alex daar niet voor gegaan! Nu overal op het nieuws dat de omvormers aftoppen, bedankt mannen en Patricia!
E
E
24 Trina Solar zonnepanelen laten plaatsen voor mn kapperszaak. Naar 6 verschillende offertes laten kijken door mijn bedrijfsadviseur en hij raadde mij Zonnekwaliteit aan. Zijn onderbouwing was: als je geen gezeik wilt ga voor zonnekwaliteit, en hij had gelijk. Ik wil mijn contactpersoon Alex van der Valk enorm bedanken voor het eerlijke advies om een centrale omvormer te nemen en geen dure micro omvormers die ook nog is aftoppen!!
Mohannad Haider
Mohannad Haider
Zonnepanelen gekocht van zonnekwaliteit voor de 2e keer. Ik ben verhuisd in de tussentijd en heb ze gewoon weer aangeschaft!
Nassim Laksir
Nassim Laksir

Ben jij er klaar voor?

Plan een advies gesprek in met Zonnekwaliteit en ontdek hoe jij kunt besparen.