Skip to main content

Kies jij ook voor Verduurzaming?

Bij Zonnekwaliteit ben je aan het juiste adres!

  • Aangesloten bij het garantiefonds

  • Binnen 5 weken geïnstalleerd

  • 100% achteraf betalen

  • 7 dagen per week bereikbaar

Gratis Offerte Ontvangen

 

 

Alleen de beste kwaliteit voor jouw huis

Jouw partner in verduurzaming

Adviesgesprek voor zonnepanelen

Gratis Advies & Dakscan

Bij het laten installeren van zonnepanelen komen best veel dingen kijken. Wij snappen dan ook dat je hier vragen over hebt. Daarom krijg je standaard een gratis adviesgesprek van ons. Hierin leggen wij jou precies uit hoe het proces gaat verlopen en geven wij jou advies over de aanschaf van zonnepanelen. Ook kun je al jouw vragen stellen, onze adviseurs zijn experts op het gebied van zonnepanelen.

Veel voorkomende vragen

Veelgestelde vragen over de installatie

Wat is jullie levertijd?

Bij Zonnekwaliteit onderscheiden we ons niet alleen door onze uitstekende service, maar ook met onze levertijd. Waar andere bedrijven een levertijd van 12 weken hebben, is deze bij ons maximaal 5 weken. Dit komt doordat we grote voorraden hebben en veel energie steken in het werven van ervaren monteurs.

Zijn jullie monteurs Nederlandstalig?

Ondanks het tekort aan monteurs in de branche werken we bij Zonnekwaliteit altijd enkel met Nederlandstalige monteurs. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1, en goede communicatie is daarom van groot belang. We zijn zo transparant mogelijk en doen er alles aan om miscommunicaties te voorkomen.

Moet ik een bedrag aanbetalen?

Wij zijn zó overtuigd van onze kwaliteit, dat je bij ons het hele bedrag pas achteraf hoeft te betalen. Zie eerst het resultaat! Pas als je volledig tevreden bent, betaal je het afgesproken bedrag dat in de offerte staat.
Zonnepanelen Monteur

Ben jij er klaar voor?

Vraag een gratis offerte aan en ontdek hoe jij kunt besparen.

© 2024 Zonnekwaliteit. Webdesign by IQ Script