Skip to main content
Zonnekwalitieit

Leer meer over onze werkwijze

Zonnepanelen Adviseur

Eerlijk en transparant

Aanbod op maat

Aan de hand van je dak en wensen maken we een aanbod voor jou op maat. Dankzij de nieuwste software kunnen we direct je dak inspecteren. Zo weten we hoeveel panelen er op je dak passen, en waar ze geplaatst moeten worden voor een optimale opbrengst.

Je krijgt 2 heldere offertes waaruit je kunt kiezen. Onze adviseur legt je precies uit wat de offertes inhouden, en wat het verschil is. In de offertes zie je onder andere het type omvormer, het type paneel, het aantal panelen, je garantie, de terugverdientijd en de totaalprijs. Stel vooral alle vragen die je hebt! Geen vraag is te gek voor ons.

Full-black zonnepanelen

Klaar voor de start?

Akkoord

Ben je enthousiast geworden van onze service en ons aanbod? En heb je alle vragen die je hebt kunnen stellen aan je adviseur? Dan kun je akkoord gaan met de offerte en écht de overstap maken naar zonne-energie! Dit kan gemakkelijk digitaal met een klik op de knop in de offerte zelf.

Vanaf het moment dat je akkoord bent gegaan wordt alles in werking gezet. Hoe eerder je akkoord gaat met de offerte, hoe eerder je aan de beurt bent met de installatie. Bedankt voor je vertrouwen in Zonnekwaliteit! Onze klanten zijn als familie voor ons, en we stellen familie nooit teleur.

Installatiedatum

Planning

Dan is het nu tijd voor het echte werk. Wanneer het je uitkomt bellen we je om een datum te prikken voor de schouw en de installatie. De installatie zal na akkoord tussen de 3 en 5 weken plaatsvinden. Zo kun je zo snel mogelijk beginnen met besparen en verdienen.

Ons installatieteam bereidt zich voor op de installatie. Ze zorgen dat alle benodigde materialen gereserveerd worden voor jouw installatie. Komt de installatiedatum je bij nader inzien toch niet uit? Geen probleem, geef dit zo snel mogelijk door aan onze klantenservice zodat we een nieuwe datum kunnen prikken.

Zonnepanelen monteurs van Zonnekwaliteit

Het echte werk

Installatie

Dan is het eindelijk zover; de dag van de installatie. We begrijpen dat dit een belangrijke dag voor je is en daarom willen we je graag laten weten wat je kunt verwachten. Op de dag van de installatie zal ons team van experts bij je langskomen. Dit team bestaat uit drie monteurs, waaronder één elektricien en twee dakmonteurs. De teamchef is jouw aanspreekpunt en zal de installatieprocedure met je doornemen voordat we beginnen.

Onze dak monteurs zullen eerst het dak opgaan en onze elektricien zal het elektrische traject voor zijn rekening nemen. Gedurende het proces zal de teamchef je op de hoogte houden van de voortgang en eventuele vragen beantwoorden die je hebt.

Zodra het hele team klaar is met de installatie, zal het systeem getest worden en het opleverdocument getekend. Dit betekent dat je vanaf dat moment officieel eigenaar bent van een werkend zonnepanelensysteem!

Huizen met zonnepanelen

Pluk de vruchten

Opbrengsten bijhouden

Je hebt geïnvesteerd in zonnepanelen, en nu wil je natuurlijk weten hoeveel energie je opwekt en hoeveel je bespaart. Gelukkig is het bijhouden van je opbrengsten heel eenvoudig!

Bij Zonnekwaliteit zorgen we er altijd voor dat je zonnepanelen aangesloten zijn op een monitoringsysteem, waarmee je op elk moment van de dag kunt zien hoeveel energie je opwekt. Je hebt toegang tot dit systeem via een speciale app op je smartphone of tablet, of via je computer. In deze app zie je niet alleen je opbrengsten in kWh, maar ook hoeveel geld je hebt bespaard.

Heb je na de installatie nog vragen? Dan weet je ons te bereiken!

Plan een gratis adviesgesprek in

We voorzien je graag van advies op maat. Ook krijg je van ons een vrijblijvende offerte.
Gratis Adviesgesprek Aanvragen
Al binnen 60 seconden geregeld!

Ben jij er klaar voor?

Plan een advies gesprek in met Zonnekwaliteit en ontdek hoe jij kunt besparen.

© 2024 Zonnekwaliteit. Webdesign by IQ Script